THE PROGRAM IS CLOSED.

 

Four Seasons Landaa Giraavaru Maldives

  • Prize
    Winner in Interior Design Beach Destination
  • Company/Firm
    Avalon Collective
  • Lead Designer
    Cedric Jaccard
  • Photo Credit
    Ken Seet
  • Location
    Maldives
  • Project Date
    2022
  • Interior Designer
    Avalon Collective
  • Hospitality
    Four Seasons Hotels and Resorts

Four Seasons Landaa Giraavaru is located in Baa Atoll, a UNESCO World Biosphere Reserve, a remote natural wilderness that invites a sense of discovery. The resort is imbued with a sense of calm and contemporary freshness allowing guests to savor the jewel-like Indian Ocean in the comfort of the resort’s elevated public and private spaces.

In the public spaces, the Studio has reshaped spaces to extend the public and dining experience outwards composing a harmonious connection with the panoramic sea view.

In the private spaces, the Studio has reimagined the water villa with a doubled outdoor living space. A sizable living and dining area are carved out on the sundeck with the pool extending outwards to the ocean. On the inside, the layout was reconfigured to create an orderly calm, completed with deep blue mirroring the hue of the Indian ocean. The land-based villas were differentiated with shades of salmon. A House-within-A-House structure was introduced into the expansive space to create privacy within the double-volume villa.

Every detail is meticulously crafted enabling guests to immerse freely and unwind fully throughout the resort and surroundings of Landaa Giraavaru.